Twijfel jij nog tussen PVC, Hout/ Laminaat of tegels?
LEES DIT!


De afgelopen jaren hebben wij veel mensen in onze winkels gehad die twijfelde tussen PVC, Hout, laminaat of vloertegels. Een belangrijke keuze want eenmaal gekozen kun je niet zomaar terug. Met name mensen die een nieuwbouwwoning hebben met vloerverwarming, in het bijzonder die met een warmtepomp, moeten erg goed opletten bij deze keuze. Kiezen voor een PVC, hout of laminaatvloer kan ervoor zorgen dat deze mensen letterlijk in de kou zitten! Dat willen wij natuurlijk niet!


Kies voor een keramische vloertegel

de allerbeste warmtegeleiders in de wereld

Informatie

Wartepomp

Belangrijk is om te weten dat een warmtepomp in de winter ongeveer 30 graden kan halen en in de zomer zo’n 38 graden. Een CV haalt daarentegen zo’n 60 tot 65 graden. Heb je dus een warmtepomp in je (nieuwbouw) huis en vriest het in de winter zo’n 5 tot 10 graden krijg je moeite met het warmhouden van je huis. Dek je vervolgens je vloer ook nog eens af met bijvoorbeeld PVC, Laminaat of echt hout dan zal het nog kouder blijven in je huis. Dit komt doordat PVC, Laminaat en hout geen goede warmtegeleiders zijn waardoor de (al relatief) lage temperatuur moeilijk het huis kan verwarmen. Het resultaat? Dat wij geregeld horen dat mensen die kiezen voor PVC, laminaat of hout in de winter moeten bijverwarmeg met b.v. een oliekachel of elektronische heaters! Zeer milieu onvriendelijk, onhandig maar bovendien erg slecht voor je portemonnee!

De oplossing

De oplossing? Die is heel eenvoudig. Kiezen voor een keramische tegelvoer. Deze vloeren zijn namelijk de allerbeste warmtegeleiders in de wereld. Waar PVC, Hout & laminaat de warme juist sterk tegenhouden, laten keramische tegels juist maximaal warmte door. Dat zorgt voor dat je huis überhaupt warm kan worden, sneller warm zal zijn en het bespaart veel energie en daarmee geld. 

‌Geldt dit alleen voor vloerverwarming i.c.m. een warmtepomp? Nee absoluut niet! Het geleidende effect van maximale doorlating van warmte geldt bij alle vloeren i.c.m. vloerverwarming. Laat je dus niet fout adviseren! Dat kost echt geld en daar krijg je spijt van. Kies zoals ook honderden van onze klanten voor keramische vloertegels. Ze zijn er echt in alle vormen, kleuren en maten. Kom naar één van onze showrooms en laat je echt goed informeren. Goede raad is gratis, er niet naar luisteren kost geld. 

Nog meer voordelen? JA!

Ook qua onderhoud is een keramische vloertegel perfect, deze is namelijk vloeistofdicht, makkelijk te onderhouden dus en geen vochtschade. Een keramische tegel is daarnaast ook nog eens veel sterker en harder dan laminaat, PVC en hout. Kortom: een keramische tegel is de duurzaamste keuze voor jouw nieuwe vloer! Deel dit bericht met iedereen waarvan je weet dat hij/zij een nieuwbouwwoning gaat (of heeft) gekocht danwel iemand met vloerverwarming. Want dit moet IEDEREEN weten! 

Wees duurzaam. Kies voor keramische vloertegels.
Onze Showrooms
Purmerend
‌*Coming soon*
Vragen? Wij helpen je graag!
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur
Vloerinspiratie nodig? 
‌VOlg ons!