Over ons
'Van goede huize'
Vloeren in Huis heeft jarenlange ervaring met het leveren van de allermooiste en hoogste kwaliteit vloeren. Onze succesformule is eenvoudig: een unieke lijn van hoge kwaliteit vloeren die nergens in Nederland verkrijgbaar zijn. Met ruim 20 jaar inkoopervaring weten we de mooiste en meest luxe tegels in te kopen voor de allerscherpste prijzen. Je kunt de vloeren in onze showroom zien (in prachtige presentatie-wanden / vloeren), voelen en ervaren. Wij zien de laatste tijd veel mensen langskomen met een nieuwbouwwoning. Zij kiezen voor onze vloeren vanwege de grote besparing op energie (rendement) en het duurzame, slijt en kleurvaste karakter. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van onze showrooms. 

Kwaliteit staat op 1!

Servicegericht

1. Altijd een goede adviseur

In onze winkels zijn altijd goede adviseurs beschikbaar. Zij hebben jarenlange ervaring met de vloeren en kunnen u voorzien van een passend advies in uw specifieke situatie. De adviseur kan ook goed meedenken als het gaat om uw interieur. Wat past daar goed bij? Wat is een handige keuze? Ook b.v. rondom thema's als huisdieren/kindereren en onderhoud van de vloeren. Kortom: wees welkom in één van de showrooms van Vloeren in Huis. 

2. Indrukwekkende vloeren presentatie

Vloeren moet je wat ons betreft zien en voelen. Pas dan weet je wat je daadwerkelijk koopt. Dat is een van de redenen dat wij online onze vloeren niet verkopen. Een bewuste keuze. In onze showrooms hebben wij prachtige presentatiewanden en vloeren waar u kunt genieten van alle prachtige stijlen vloeren. Van houtlook, betonlook, tot marmer en natuursteen. Voor ieder wat wils! 

3. Zeer divers aanbod vloeren 

De vloerencollectie van Vloeren in Huis is zeer divers. Van iedere type vloeren hebben wij verschillende kleuren en maten in onze showrooms liggen. Zo kunt u altijd weloverwogen een besluit maken voor uw droomvloer. Die vloer gaat u namelijk altijd vinden in onze showrooms. Beloofd! 
Onze Showrooms
Purmerend
‌*Coming soon*
Vragen? Wij helpen je graag!
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur
Vloerinspiratie nodig? 
‌VOlg ons!